pijl
  1. Je bent nu hier:
  2. Home
  3. /
  4. Diensten
  5. /
  6. Sedumdaken

Sedumdaken

Ontdek de Voordelen van een Sedumdak

We zijn gepassioneerd over groen, en wat is er groener dan een adembenemend sedumdak? Sedumdaken bieden niet alleen een esthetisch aantrekkelijke toevoeging aan uw huis of bedrijfspand, maar ze dragen ook bij aan een duurzamere leefomgeving. Ontdek de vele voordelen van sedumdaken en transformeer uw dak in een levendig groen landschap.

hovenier_zwolle_AangepastSempergreen_Groendak_6_.jpghovenier_zwolle_AangepastSempergreen_Groendak_3_.jpghovenier_zwolle_AangepastSempergreen_Groendak_2_.JPGhovenier_zwolle_AangepastSempergreen_Groendak_1_.JPGhovenier_zwolle_AangepastSubstraatrol_.jpghovenier_zwolle_AangepastSempergreen_Sedummixmat_.JPGhovenier_zwolle_AangepastSempergreen_Sedum_Dakbegroeiing_6_.JPGhovenier_zwolle_AangepastSempergreen_Sedum_Dakbegroeiing_4_.jpghovenier_zwolle_AangepastSempergreen_Sedum_Dakbegroeiing_1_.JPGhovenier_zwolle_AangepastSempergreen_Biodiversity_Package_6_.JPGhovenier_zwolle_AangepastMini_biodiversiteitspakket_.jpghovenier_zwolle_AangepastCombinatie_sedum_en_wildflowers_.jpghovenier_zwolle_AangepastExtensief_daktuinsubstraat_.JPGhovenier_zwolle_AangepastDrainage_C20_.jpghovenier_zwolle_AangepastDrainage_20R_.JPGhovenier_zwolle_AangepastBeschermdoek_.jpghovenier_zwolle_AangepastAfbeelding2_.pnghovenier_zwolle_Aangepast2-23_Click__n_go_Light_Sedumtray_.jpg

Waarom Kiezen voor een Sedumdak?

Milieuvriendelijkheid:

Sedumplanten zijn bekend om hun lage onderhoudsbehoeften en weerstand tegen extreme weersomstandigheden. Door te kiezen voor een sedumdak draagt u bij aan het verminderen van de ecologische voetafdruk en het bevorderen van biodiversiteit.

Isolatie en Energiebesparing:

Sedumplanten fungeren als natuurlijke isolatie, waardoor uw huis koeler blijft in de zomer en warmer in de winter. Hierdoor kunt u genieten van lagere energiekosten en een comfortabelere leefomgeving.

Waterretentie:

Sedumplanten hebben de unieke eigenschap om regenwater vast te houden en te filteren, waardoor de belasting op het riool wordt verminderd. Dit draagt bij aan een beter waterbeheer in stedelijke gebieden.

Esthetische Waarde:

Een sedumdak voegt een vleugje natuurlijke schoonheid toe aan uw eigendom. De verschillende kleuren en texturen van de sedumplanten creëren een levendig en aantrekkelijk uitzicht.

Onze Sedumdak Diensten

Wij hebben ervaring in het ontwerpen, installeren en onderhouden van sedumdaken. Ons toegewijde team van hoveniers zorgt ervoor dat elk sedumdakproject nauwkeurig wordt uitgevoerd, met oog voor detail en duurzaamheid.