pijl
  1. Je bent nu hier:
  2. Home
  3. /
  4. reviews

Reviews

Wat klanten over Tom van der Weerd zeggen

hovenier zwolle sterren-rood 1

Een goed allround hoveniersbedrijf met goed en vriendelijk personeel

Vanuit meerdere ervaringen door de jaren heen kan ik zeggen dat dit een goed hoveniersbedrijf is. Heel allround, veelzijdig. Afspraken worden altijd goed en op tijd nagekomen, de bereikbaarheid is goed en men werkt met vriendelijk en goed personeel. Men denkt ook goed mee en is creatief. Dat is ons bijvoorbeeld vorig jaar gebleken bij het plaatsen van twee perenboompjes in kuubskisten (uit de fruitteelt). Dat is op een geweldige en creatieve manier gedaan waardoor de boompjes ondanks plaatsing in de kisten in de volle grond kunnen wortelen. Ziet er prachtig uit!

Michiel Blankvoort | Datum: 07-12-2023

hovenier zwolle sterren-rood 1

Geweldig aardige en vakbekwame mannen waar ik onze tuin echt aan toevertrouw

De mannen van van der Weerd hebben onze tuin weer de jaarlijkse voorjaarsbeurt gegeven. Daarbij vind er een ware gedaanteverwisseling plaats en wordt de tuin uit zijn 'winterslaap' gehaald en weer helemaal strak en fris, klaar gemaakt voor de zomer. Geweldig mooi om weer te zien en van te genieten !

 Ronald Memelink | Datum: 29-03-2023

hovenier zwolle sterren-rood 1

Tom van der Weerd hoveniers heeft het afgelopen jaar tot 3 x toe uitstekend werk geleverd in onze achtertuin en bij het herinrichten en opnieuw bestraten van de oprit. Keurig en correct personeel. Afspraken worden correct en vlot nagekomen. Zek er aan te raden.

Robert Broeksema | Datum: 16-01-202

hovenier zwolle sterren-rood 1

Wij hebben een erg mooie tuin gekregen. Daar zullen we veel gebruik van gaan maken.

Na onze verhuizing moest de tuin een opknapbeurt krijgen. Wij hebben voor deze klus hovenier Ton van der Weerd genomen. Kenden we al van eerdere werkzaamheden in ons oude huis. Daar had hij al prima vakwerk geleverd.
Na een zeer uitgebreide gespecificeerde offerte en na enkele aanpassingen is het werk in ruim een week gerealiseerd.
Zelfs op de laatste dag hebben wij nog wijzigingen aangebracht die na overleg nog dezelfde dag werden uitgevoerd.
De medewerkers hebben prima vakwerk geleverd en waren deskundig en hadden alle tijd om onze vragen te beantwoorden. De tweede kennismaking met hovenier Ton van der Weerd is ons zeer goed bevallen.

Wim Heuver | Datum: 01-12-2022